Malaki!

Malaki-gjengen er klare for eit nytt år med kafé!

Malaki!

Malaki kafé er ope frå klokka 20 til 23 i Valderøy kyrkjekjellar.

Malaki er for ungdommar frå 7. klasse og eldre frå alle øyane. Det er sal av milkshake m.m. og ulike aktiviteter som bordtennis, kahoot m.m.

Velkomen inn!

Datoer denne våren:

Fredag 20. januar

Fredag 10. februar

Fredag 3. mars

Fredag 24. mars

Fredag 14. april

Fredag 12. mai

Fredag 2. juni

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome