Velkomen til Kyrkjene i Giske!

Her finn du informasjon om dei store hendingane i livet, om kvardagslege hendingar i kyrkjene våre, og aktiviteter for store og små. Lurer du på noko, ta kontakt med kyrkjekontoret på telefon: 90 59 70 55 tirsdag til fredag kl. 09.00-14.00, eller send ein e-post til kyrkja@giske.kommune.no.

Matteus 5,13–16

13 Dere er jordens salt! Men hvis saltet mister sin kraft, hvordan skal det da bli gjort til salt igjen? Det duger ikke lenger til noe, men kastes ut...

Les meir

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"