Kirkemøtet 2024

Kirkemøtet er det øverste demokratiske, representative organ i Den norske kirke. I 2024 blir avholdes Kirkemøtet i april. Her finner du snart mer informasjon og sakspapirer slik at du kan forberede deg til møtet.

Illustrasjonsbilde fra Kirkemøtet 2023. I 2024 samles et helt nytt Kirkemøte for første gang. Foto: Kirkerådet

Kort om Kirkemøtet 2024

• Kirkemøtet 2024 gjennomføres 11.–14. april i Trondheim.
  • Kirkemøtet er det øverste demokratiske, representative organ i Den norske kirke.
  • Foregår på Scandic Nidelven. Les mer om hotellets tilgjengelighet her
  • Kirkemøtet består av medlemmene i de elleve bispedømmerådene i tillegg til leder av Samisk kirkeråd og leder av Den norske kirkes ungdomsutvalg, til sammen 117 medlemmer.
  • I kirkevalget høsten 2023 ble det valgt medlemmer til Kirkemøtet. Det nye Kirkemøtet samles for første gang på 2024-møtet: Se hvem som er valgt i Kirkevalget her
  • Standplass på Kirkemøtet forbeholdt organisasjoner som Den norske kirke nasjonalt har et formalisert samarbeid med (f.eks. gjennom samarbeidsavtale) eller der Den norske kirke nasjonalt er representert i organisasjonens styrende organer. Standplass faktureres 2000 kr per dag fra hotellet. Send inn søknad om standplass her. Søknadsfrist 20.mars

Sakspapirer

Sakspapirer til Kirkemøtet 2024 vil komme her.

Saklisten til Kirkemøtet blir klar i januar 2024, men allerede er flere saker planlagt: Plan for kirkelig undervisning og læring, sannhet og forsoning, og sak om digitalisering.

Kontaktinformasjon for Kirkemøtet

Kirkemøtets adresse: Kirkerådet, Rådhusgata 1-3, Pb 799 Sentrum, 0106 Oslo.

Telefon: 23 08 12 00.
E-post: post.kirkeradet@kirken.no

Kirkemøtet 2024: 11.–14. april
Kirkemøtet 2025: 23.–28. april

Jorunn Strand Askeland (konst.)

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"